Doghouse

Skräckkomedi i hög klass har vi här, årgång 2009. Vi har ett gäng med killar som ska iväg på en male-bonding-trip för att en av killarna ska skiljas från sin fru. De kommer till en by där dem ska öla och ha skoj, kanske också skoj med lite damer. Bara ett problem. Byn är full av kvinnor som blivit infekterade av ett virus som gjort dem till manshatande kannibaler. Tough luck! 😀 Men briljant koncept! Vi har lite bakgrundshistoria kring viruset (kunde gärna varit mer dock), köttätande zombiekvinnor i lite coola outfits, lite snusk och humor genomsyrar filmen. Mycket humor! Rätt blodigt och köttigt men på ett kult sätt ändå. Min favoritzombie måste nog vara hon i brudklänningsliknande kläder, blev lite kul där och går kul gör hon också! Det här är en klockren halloween-film, se den med de bästa snacksen och bästa sällskapet så har du en kul kväll!

4,5 pumpor av 5

2 svar till “Doghouse”

  1. Väldigt bra och rolig film. Med en liten ändring på slutet så hade den varit klockren 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: