Hush

Ett ungt par ser en kvinna bakom ett galler i en lastbil som skriker på hjälp varpå de ringer polisen. De meddelar att polisen ska följa en vit lastbil men kan inte identifiera den ytterligare då registreringsskylten är oläslig. Paret stannar vid en mack, grälar mycket och skiljs där varpå tjejen i paret försvinner. Hennes halsband ligger på marken avslitet och killen misstänker lastbilen när han ser den precis köra iväg. Jakten på hans flickvän har börjat.

Årgång 2008 på denna film. En ok skräck/thriller. Jämnt spänningstempo, helt ok att se en söndagseftermiddag eller när man är sjuk och äter glass. Inte klockren som huvudfilmen på halloween eller lördagskvällen. Mycket spänning, lite blod, lite tankar väcks kring lastbilsförare.

2,5 pumpor av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: