I Saw the Devil (2010)

Handling: En gravid fästmö blir offer för en seriemördare och mannen som blir kvar utan fru bestämmer sig för att hämnas hennes död. Linjerna mellan gott och ont måste suddas ut och jakten har börjat.

Huh! Detta var en riktigt uttröttande film, man kämpar med och blir helt slut i både kroppen och i huvudet! En hämndhistoria som ger en del kraft ändå tycker jag. Mannen som hämnas är otrolig i sin roll, man känner med i hans smärta och hans kärlek för sin avlidna fru. Seriemördaren är otäck och har desto otäckare vänner.. Det är en film i stil med Hostel och Saw fast med mer verklighet omkring. Koreanerna (Asien överhuvudtaget) är bra på att skapa trovärdiga verkligheter när det gäller skräck vilket gör att dem kryper under skinnet på en lite mer än annan skräck.  Det är mycket tortyr här och en hel del äckligt. Men filmen i stort är ändå bra och jag tycker om slutet men vilken resa det tog dit. Huh! Mycket blod, mycket tortyr, mycket tänka-efter, lite kärlek och mycket hämnd. Men det är inte en film för alla så se trailern först:

4 pumpor av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: