Switchblade romance

Handling: Marie och Alexa åker på semester till Alexas föräldrars hem på landet. Vad som skulle blivit en mysig vistelse på lugna landet blir till en blodig mardröm när en mystisk mördare gör entré..

Detta är en fransk skräckfilm där de talar franska men det finns engelska undertexter givetvis. Kul med lite franskt dock för er som kan det. Jag kan tycka det är skoj att öva upp min skolfranska genom lite schysst skräck också så jag blev nöjd över ursprunget. Den här filmen innehåller en del äckligt men det är ju sånt som gör filmen skrämmande. Den börjar lite klyshigt men fortsätter mer intressant så ha lite tålamod. Intrigen vänder och blir desto mer fyllig efter ett tag. Jag tyckte mycket om den av många skäl men det blir spoilers om jag går in för mycket på det. Så se den istället! Mycket blod, lite äckel, en del mystik, lite motorsåg och mycket franska! Från 2003. Voilà!

4 julgranskulor av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: