Julklappstips för zombielovers!

zombiebooks

Här har vi två böcker som skänkt mig mycket glädje. Otroligt lekfulla och skräckfyllda härligheter ryms i dessa zombieböcker.

”Every zombie eats somebody sometime” av Michael P. Spradlin är en liten rosa bok fylld av kärlekslåtar som gjorts om till zombie-versioner! Också med underbara skrämmande illustrationer! Hitlåtar som ”I bit you babe” och ”Zombies in the night” och ”Can you find my thumb tonight?” finns att hitta här och passar fint till julbordets sånger för er horrorfreaks eller till din käresta.  Underbar, man fylls av glädje bara av att läsa texterna! Klockrent julklappstips!

5 julgranskulor av 5

”A zombie ate my cupcake!” av Lily Vanilli är en underbart frestande kokbok med cupcake-läckerheter som ”Zombie hands”, ”Dracula’s bite” och ”Blood-stained brains”. Jag har provat att göra ”Dracula’s bite” och dem blev underbart goda cupcakes med cream cheese-frosting. Mm, taasstyy! Next time: Blood-stained braaaaainnssss! 😀 Riktigt kul och lekfull kokbok, också klockren julklapp för skräckfantasten.

5 julgranskulor av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: