HellBent

Hellbent

Jag vet.. det var en månad sen jag skrev nåt men det var julhelgen och verkligheter som trängde sig på helt enkelt och orken fanns inte men nu är jag tillbaka igen! 🙂 Have no fear, I’ve got more horrormovietips people!

Så Hellbent. Detta är en film från 2004  och är något så ovanligt som en skräckfilm med gay-tema! Vilket är coolt och annorlunda tycker jag.

Handling: På halloweennatten är alla fester i full gång. Trots varningar från nyheterna kring en farlig mördare som går runt och hackar huvudet av folk så går de fyra gay-killarna ut ändå i full mundering. Den djävulska mördaren följer varje steg de tar och de är inte säkra någonstans. Halloweennatten av skräck har börjat..

Faktiskt är filmen gjord av en av de bakom ”Halloween”-filmen med Mikey och Jamie Lee Curtis och en av the folks bakom ”A Nightmare on Elm Street”.  Så kvalitén på bild och produktion är faktiskt hyggligt bra. Handling är också helt ok. Kul med något annorlunda som sagt som detta med gay-tema. Lite dragqueens och glitter är alltid kul och i kombo med skräck blir superkul! En fest för ögat är detta. Givetvis finns den svarta humorn där, genom hela filmen. Utan humorn, ingen film. Den är väsentlig just här. Man kan inte vara kille i högklackat utan en del humor däri, det är alltid pricken över i:et för att göra det trovärdigt. Alla dragqueens har ju humor so there we go. Mycket glitter och glam, en hel del våld, mycket fina grabbar, en del blod och en del hjärtliga ögonblick finns att hämta här.

4 snöflingor av 5

2 svar till “HellBent”

  1. OMG! detta måste kollas in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: