Mr Brooks

mrbrooks

Handling: En man som har allt har allt att dölja. En framgångsrik affärsman har pengarna, huset, lyckligt äktenskap och en smart dotter. Men har också ett alter ego som tycker om att mörda..

Bland alla stora femmor, fyror och handlingsfattiga ettor har vi här en medelmåtta. Det är en helt okej skräckfilm av det mer psykologiska slaget. Demi Moore gör en bra biroll som polis. Dane Cook gör en kul roll som smågalen fotografgranne. Och så kommer vi till Kevin Costner som gör huvudrollen som Mr Brooks. Han gör emellanåt en bra roll men han är för småbarnspappig för att kunna spela kortet fullt ut tycker jag. Det glimtar fram en mörkare sida, speciellt i början, men den bleknar allt eftersom filmen går framåt i historien. Bra produktion och bra birollsskådisar men huvudrollen lämnar en del att önska. Den kryper inte ner tillräckligt i det psykologiska som man hade önskat heller. Men den funkar ok, en helt ok eftermiddagsrulle en mulen söndag. Inte särskilt skrämmande men delvis intressant och roande.  Och ja.. den ser bra ut. En del blod och mord, en del psykologiskt, mycket alter ego och roande biroller har vi här.

3 snöflingor av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: