Grabbers

grabbers

Handling:When an island off the coast of Ireland is invaded by bloodsucking aliens, the heroes discover that getting drunk is the only way to survive.”

Jag menar.. titta bara på handlingen. Irland, drunkenness, enslig ö och tentakelmonster på det!! Hoho, det är ju klippt och skuret till en perfekt grej! Mycket roligt skådespel från alla. Tentakelmonstrena är bra gjorda, lite animerat som kan passera som delvis hemmagjord faktiskt. Och de är så roliga när de super till det, och nu detta med fin irländsk dialekt. Speciellt Ruth Bradley tar hem det när hon tagit ett glas för mycket. Vackra miljöer också. Det gröna, det susande vattnet, hamnen och husen. Mycket fint. Det här är skräckkomedin av året 2012. THE skräckkomedi av 2012. Se, med nära kära, chips & dip och fanta lemon. NU. Mycket fulla irländare, mycket tentakelmonster, mycket fina miljöer och massa goa skratt 🙂

4 snöflingor av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: