Sinister

sinister

Handling: En truecrime-författare hittar en film med mord som sträcker sig ända från 60-talet och framåt och börjar skriva om fallet men märkliga saker börjar hända med barnen och huset medan han gör sin research..

Ethan Hawke gör en bra roll som truecrime-författaren. Handlingen bådar gott i början, man blir gott skrämd så. Men så ebbar det ut i en välbekant historia som man gissat sig till och det blir förutsägbart. Men intressant är den emellanåt som när de ringer Professor Jonas (bästa Vincent D’Onofrio) och får reda på lite spännande historia kring symboler och annat. Där var jag me ordentligt. Och en del av det på vinden. Jag hade nog för stora förhoppningar dock innan jag såg den som den inte riktigt kunde motsvara. Sen när man sitter med två högst roande snubbar som kommenterar den i bakgrunden med suspekta blackmetalband-teorier så är det också ett tecken på att vi inte var helt fångade av handlingen 😀 Men den funkar att se, är spännande emellanåt och är intressant till viss del. En ok skräckfilm, men inget nytt och inget speciellt tyckte jag. En del spänning, en del intressant historia, en bra Hawke och D’Onofrio. Från 2012.

3 snöflingor av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: