The Machine Girl

themachinegirl

Handling: ”The life of a young, Japanese schoolgirl is destroyed when her family is killed by a Ninja-Yakuza family. Her hand cut off, she replaces it with various machines-of-death, and seeks revenge.”

Den här splatterfilmen är bättre än Tokyo Gore Police tycker jag. För att den är roligare, snyggare, mindre sjuk och mer en kul splatter så. Utan att man sätter chipsen i halsen så att säga. Söt japansk skolflicka, check. Med vapen på avhuggen arm, very cool. Sen har vi roliga inslag som ”Supersörjarligan”, ni vet hur jag menar när ni ser dem 😀 och övergången från rörande tal till omedelbar action är också underhållning i multum. Lite äckligt finns men man överlever det. Japanerna är stora fan av blodsprut har jag märkt. Hugger du av en arm eller delar en kropp itu så har vi där perfekt designade blodstrålar i vacker symmetri, lite kul! Blodsprutet kommer även om du skulle skära upp bara en pyttebit av skinnet också och vips där är det stora blodsprutet! Kul historia, en del fina japanska damer, massa vapen o coola fightingscener och lite äckligt men du överlever det. Från 2008.

4 snöflingor av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: