So I married an axe murderer

enbrudpåhugget

Handling: En San Francisco-poet, som är rädd för att binda sig, får en flickvän som han misstänker kan vara en seriemördare..

Apropå Michael Myers.. 😀 Eller snarare MIKE Myers från Waynes World, Austin Powers och Shrek har här huvudrollen! Skräckkomedi i god klass. Mike diktar bra och jazzar runt på scen, underhållande till max. Myers spelar flera roller i den här filmen, bland annat sin skotska far som påminner lite om Fat Bastard från Austin Powers 😀 Så håll ett öga på fadern som roar mycket! Nancy Travis gör en bra roll som Harriet, den farliga flickvännen. De har en kul kemi och andra småkula karaktärer dyker upp. Det är en småkulig skräckkomedi detta som är lagom när man sett så mycket annat. Inget mästerverk men klart underhållande ändå. Mike Myers är som mest kul som den skotska fadern. En del skratt, En hel del skotskt, lite mord och skräck och en högst underhållande Mike Myers. Från 1993. Den heter ”En brud på hugget” i den svenska utgåvan men jag föredrar originaltiteln ”So I married an axe murderer” för att det låter mycket roligare helt enkelt.

3 vårsolstrålar av 5

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: