Valentine

valentine

Handling: Fyra vänner börjar få morbida alla hjärtans dag-kort. Någon därute förföljer dem..någon från deras barndom. Som vill ta sin hämnd..

Jag missade att skriva en Valentine-recension på alla hjärtans dag så jag skriver valentinemoviekillerden nu istället! Fortfarande februari iaf! 🙂 Har har vi en skräckis från 2001 med Valentine-tema. Blandade b-skådisar men de gör sina jobb bra tycker jag. Det är en snygg film, mycket färg och fart och actionfyllt. Med en del humor. En seriemördare med bra motiv och med en kreativitet som man nästan kan beundra. Och med en stor träffsäkerhet. Och givetvis bimbos som springer åt fel håll, we love it! Kul att en av mina favoritskådisar Katherine Heigl är med i den här också, dock inte så länge men hon är helt klart den bästa skådisen i filmen det lilla hon gör. Så hon och mördaren gör goda insatser. Denise Richards funkar bra också som bitchen. Bra förväntan som byggs upp och spännande vändningar. Pool-mordet är snyggast enligt mig. Roligast är mordet på den perversa grannen till Kate! Mycket röd Valentine-feeling, mycket tjejer, mycket kreativa mord, mycket action och en del skratt får man här. Mycket underhållande film som ni måste se om ni inte sett den redan. valentinedenise-richards

Enjoy! Hoppas ni hade en fin valentin alla 🙂

4 hjärtan av 5

Ett svar till “Valentine”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: