Amusement

amusement

Handling: Tre kvinnor blir förföljda av en mördare med motiv som sträcker sig sedan deras gemensamma barndomsår.

Här har vi clowner, läskigt stort vackert hus, galen vetenskapsman/joker/mördare, grammofon, kvinnor i nöd. Bra recept på en bra skräckis. Just scenen där clownen sakta vänder huvudet mot den sovande barnvakten gav mig kalla kårar verkligen. Välgjort. Mördarens klädsel när han står utanför sitt mäktiga hus är mycket inspirerande också: Brunt skinnförkläde, bruna långa skinnhandskar, en slags förstoringsglas-huvudbonad och ett galet leende. Lite steampunkigt där, fina grejer. Tre historier vävs ihop till en. Originella tortyrscener faktiskt, speciellt en tänker jag på. Den när tjejerna är upphängda i en lokal med glas runtom(jag nämner inga spoilers här), ni ser vilken jag menar när tiden är inne. Den var originell och något jag inte sett förut, välgjort till max. Bra produktion & välberättad historia. Det enda som är lite tråkigt är att slutet är lite avhugget, man har slarvat ihop slutet lite för att man har haft bråttom eller haft slut på budget kanske. Enda nackdelen, men filmen är ändå mycket sevärd enligt mig. En del clowner, mycket galen vetenskapsman/joker/mördare, mycket skämt och lite mord, mycket fint gammalt hus och bra produktion. Från 2008. Har du dock en rädsla för clowner så se inte denna! Enjoy!

amusementclown

4 av 5 snöflingor

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: