The Pact

thepact

Handling: ”As a woman struggles to come to grips with her past in the wake of her mother’s death, an unsettling presence emerges in her childhood home.”

En krypande film, den bygger upp spänningen bra och smyger sig på en.. från oväntade håll och man ifrågasätter inget. Den överraskade mig på ett bra sätt. Övernaturligt väntar här och lite verklighet. Man förlorar sig inte i specialeffekter utan har byggt en riktig historia kring handlingen utan att bli för sorglig eller för hemsk. Den här filmen var precis i min smak. Mysigt spännande och intressant med det övernaturliga. Man har heller inte använt för kända skådisar som ibland kan ta ljuset från historien. Nog ett gott val för historien kommer fram på ett bra sätt med dessa halvkända skådisar som är lysande allihop. Här har vi mycket skrämmande men fint hus, lysande skådisar, mycket spänning, en del blod, mycket övernaturligt och en del överraskningar. En mycket god skräckis! Från 2012.

pactcross

4 vårsolar av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: