Warm bodies

warmbodies

En helt underbart nyskapande zombiefilm som får mig till att vilja läsa boken bakom också. Tänk att också zombies kan ha känslor! Konceptet med att de får liv av andras minnen när de äter deras hjärnor är fantastiskt tycker jag. Hjärtat börjar slå och de kommer till liv igen, underbart. Om det blir en spoiler nu så struntar jag i det för att jag måste bara prata om det nu! Humorn är underbar när de väl får igång talet. Repliken ”Bitches,man” dödade mig lite inombords! 😀 Nicholas Hoult gör en lysande huvudroll som R och en varm Rob Corddry som zombie-sidekicken och en fin Teresa Palmer som kärleksintresset. Hoult levererar stort och med strålande karisma på samma sätt som i ”A single man” & ”About a boy”. Ladda med chips, dip, läsk och näsdukar säger jag! Se denna fantastiskt banbrytande zombiefilm! Jag lär nu köpa boken, over and out. 
Från år 2013.

5 varma zombie-solar av 5

3 svar till “Warm bodies”

  1. Om du verkligen gillar filmen så kommer du att bli helt förälskad i boken det kan jag garantera! Själv läste jag boken först och blev helt såld, när sedan filmen kom blev jag ännu mer såld. Fast jag tycker huvudsakligen att boken är bättre, det är mer gore i den 😀 Trevlig sommar läsning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: