Hansel & Gretel – witch hunters

hanselngretel

En klassisk saga får nytt liv i skräckvärlden! Man kan se det som mindless skräckaction eller  som en väldigt underhållande sagoskräck-film med coola vapen och killer-wardrobe. Jag ser det som det sistnämnda. Jeremy Renner ger ingen fantastisk karaktärsprestation men han kan hantera vapen bra och är lagom. Gemma Arterton är söt och tuff och ger mer personlighet och tuffhet på ett mer realistiskt sätt än vackra skådespelerskor gör idag så massa plus för det. Våga vara lite fulsnygg! Tänk inte alltid på hur saker ser ut, bara gör! Och hon kan också hantera vapen bra. Klassisk historia med lite upphottat recept. Specialeffekterna är faktiskt bra gjorda och är underhållande. Kolla in häxorna. Hansel och Gretels kläder är fina och ger mer inspiration till den typen av garderob tycker jag. Bra kostymmakare. De vapen som används är ännu coolare så kolla in dem med. Det som ger ett litet minus är att de försöker packa in så mycket historia på så liten tid och att de går lite snabbt fram i handlingen. Men utöver det är filmen ett mysigt sagoskräckäventyr som ska avnjutas med roligt sällskap och god choklad tycker jag, så se den! Från 2013.

3,5 steampunkiga armborstar av 5

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: