Cockneys vs Zombies

cockneys_vs_zombies

En skräckis från år 2012 som handlar om ett gäng bankrånare som försöker bekämpa och fly från ett zombie-infekterat London. En god vän tipsade om denna och hon brukar ha god smak så jag litade på det 😀

Den började lite småtrögt men gick upp i tempo efter en stund och blev till en söt zombiekomedi med cockney-dialekter, zombies, gamlingar och galenskap! Mina favoriter var gamlingarna, tuffare gamlingar får man leta efter! Dem visste minsann hur gevären skulle användas. Alan Ford är lysande som gamlingen Ray, klar stjärna och tätt därefter kommer Honor Blackman som den äldre damen Peggy. Honor har varit lysande filmstjärna länge och ser faktiskt fortfarande lika ståtligt elegant ut tycker jag. Hon spelade bl.a. Bond-brud på 60-talet!

Utöver dem två mest kända så är det mest okända skådisar resten men alla gör ett fint jobb så inget att klaga på där. Letar du efter en söt, kul, lättsmält och blodig zombie-komedi så har du hittat den här. Cockney-grejen sätter den välbehövliga tvisten på ett annars vanligt tema, bra jobbat. Ladda med bästa påskgodiset & ta en titt!

3,5 cockneyzombiepåskkycklingar av 5

alanford

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: