Scifimässan 2014 Lördag 26 april i Gbg

Då var det Scifimässan i helgen i Gbg och jag var givetvis där som alltid! 🙂 Vi träffade på och hade en hel skräckkonversation med Mr Gunnar Hansen, killer i Motorsågsmassakern! Han kommenterade lite kring sin intervju i boken ”Skräck-boken som gud glömde” av Mattias Lindeblad och kom fram till att American Horror Story är en tråkig serie och så gav han bättre-skräck-filmtips! Fantastiskt kul att pratas vid, han var genomsnäll och så trevlig verkligen. Kul när man möter ödmjuka kändisar 🙂 Jag får ursäkta för att en del av bilderna är suddiga, dagen gick fort och man försökte hinna med allt på en och samma dag 🙂 Men bilder togs iaf 🙂

Gunnar Hansen Gunnarhansen

hansen2

Michael Madsen

Madsen

Queen Amidala

amidala

Judge Dredd & Predator

dop

Darth Maul med vän

dov

Kavaj som användes i filmen Inglorious Basterds, den med Brad Pitt ( Bååånn jourrrrno) 😀

inba

Den legendariska Michael Myers-masken som använts i en av Halloween-filmerna 🙂

myers

Jag hittade Alien herr Xenomorph!

alien

Jag fick en fin kontakt med Alien herr Xenomorph! 😀 Dredd gillade inte detta!

alxe

Sen började Alien och Predator fightas

alpr

Spiderdad & spiderbaby 🙂

spid

Spiderdad & spiderbaby mot nya äventyr!

spid2

Enda vettiga bilden på mig blev denna, ursäkta suddigheten, återkommer med bättre bild senare! Hade steampunk-outfit dagen till ära, man ser lite av den fina armlänken iaf här 🙂

Mesteampunkscifimässa

Mina fynd från mässan! Invänta kommande recensioner!

fynd

All in all en fantastiskt fin dag med gamla vänner och nya härliga bekantskaper 🙂 Tack alla goa för denna dag! 🙂

 

4 svar till “Scifimässan 2014 Lördag 26 april i Gbg”

 1. Mattias Lindeblad Says:

  Vad sa Gunnar Hansen mer om min bok ”Skräck – boken som Gud glömde”? Berätta! Berätta! Ha ha. 😉 Mvh Mattias Lindeblad

  • Oh my gosh, Hej Herr Mattias Lindeblad!! 😀 Vad kul att just du hittat min lilla skräckblogg! 😀 Jag har läst varje ord i din skräckbok och tycker den är så superbra och klok och välarbetad så det är ju knappt sant! 🙂 Har nog runt tusen frågor till dig kring alla skräcklegender du mött 🙂 Gunnar sa när jag sa att jag läst hans intervju i din bok att: ”I really liked that collaboration with Mattias, great fun.” Och så frågade jag kring det faktum att jag läste att han inte vågade se viss skräck, syftade då på exorcisten-filmen (men hann inte nämna just den) som du skriver mot slutet av boken att han inte vågade se, och han svarade att viss skräck är för skrämmande och desto mer skräck är för tråkig helt enkelt 🙂 Han sågade American Horror Story och The Walking Dead, och han har ju rätt i att den förstnämnda är för rörig och tråkig faktiskt och att Walking Dead var bäst i de första säsongerna men att den börjar bli långrandig. Och så tipsade han om gammal bra skräck och vi skrev ner några titlar där, han var underbart trevlig och ödmjuk verkligen 🙂 Tusen tack för att du läser min blogg Herr Lindeblad! 🙂

   • Mattias Lindeblad Says:

    Kul! Mitt nöje att läsa. Ja han är verkligen supertrevlig herr Hansen. Vi har faktiskt hållit kontakten sen jag gjorde intervjun för boken och sågs över en räkmacka och öl kvällen innan mässan. Helt crazy. Jag var tvungen att nypa mig i armen några gånger ha ha. 🙂

   • Vad kul o höra att ni håller kontakten! 🙂 Kan förstå att man måste dubbelkolla att man inte drömmer 😀 Underbart! Du gjorde ett så fint jobb med skräckboken, har recenserat den i min blogg också under fliken skräcklitteratur, men det såg du säkert? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: