The Innkeepers

theinkeepers

Så att.. här har vi en skräckfilm från år 2011. The Innkeepers med halvkända skådisar i en klassisk story. Spökande på ett gammalt hotell. Från bolaget Njutafilms, det brukar för mig innebära kvalité. Men nej, denna håller inte måttet.

Handling enligt Imdb: ”During the final days at the Yankee Pedlar Inn, two employees determined to reveal the hotel’s haunted past begin to experience disturbing events as old guests check in for a stay.”

Två anställda, Claire och Luke, har en lite småkul vänskap där den ena är förtjust i den andra och dem båda är rätt nördiga med småkul dialog. Men betoning på småkul för så roligt är det inte.

Handlingen går lååååångsamt framåt. En spänning byggs upp emellanåt men den tappar det som byggs upp i och med att det tar så lång tid innan nästa sak händer. Man hoppar till då och då vid en och annan ok spökig specialeffekt. Men det räcker inte för att hålla uppe ett intresse. Många frågetecken som aldrig besvaras ger ett missnöjt ryck på axlarna. De hade kunnat göra mer med denna historia, något mer klassiskt spökhusigt som dem ju ger sken av här. Men det håller inte tyvärr. Halvhjärtat skådespeleri, ok specialeffekter, en bristande historia med många frågetecken ger en knappt sevärd skräckfilm I am sad to say. Se den bara om du har absolut inget annat att se på.

2 hotellspöken av 5

Clairewithghost

3 svar till “The Innkeepers”

  1. Jag kan förstå om man har lite svårt för den här filmen pga tempot men den hör till en av mina absoluta favoriter inom skräckgenren på senare år.
    http://filmitch.wordpress.com/2012/01/28/the-innkeepers-2011-usa/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: