Shark Night

shark-night

Ok, nu är det haj-tema här i bloggen! Vi börjar med denna Shark night från år 2011. Jämte dockor, skorpioner, spindlar så har jag en till fobi: hajar! Men ändå kul och intressant att se dem på tv och film. Så nu följer den första av ett par haj-filmer här.

Handling Imdb: ”A weekend at a lake house in the Louisiana Gulf turns into a nightmare for seven vacationers as they are subjected to shark attacks.”

Den gamla historien som alltid i skräck: några korkade ungdomar åker ut i ingenstans och ska supa, givetvis ute vid vatten och långt från civilisationen. Få telefoner finns, få invånare, få människor som kan höra dig skrika! Kanske inte riktigt en b-film men heller ingen dunderbra film. Något däremellan skulle jag säga. Haj-effekterna är bra i vissa vinklar och till viss del skrämmande men mest underhållande. En okej handling som är förutsägbar men ändå helt okej. Vi har ju det obligatoriska bröst-rumpa-muskler-temat men svårt att komma ifrån då skräck ju faktiskt spelar på det extrema: aggression och sex, eller hur? 😀 Och det ÄR ju underhållande om man inte vill tänka så mycket i en skräckis. Beroende lite på hur det används. Här funkade det ok.

Okej skådisar, lite väl korkat emellanåt ja men det följer med genren. Spänningen sitter i när man väl ser haj-scenerna emellanåt, det är dem som är mest intressanta. Utöver det kan jag inte fylla i så mycket mer i och med att dem har gjort det mer som en seriös film än som en b-film. Som sagt en avkopplande högst underhållande hajskräckis om du är ett fan av hajar helt enkelt. Sätt igång den en fredag kväll då du behöver koppla av hjärnan och se lite hajar 😀

3 blodtörstiga hajar av 5

shark

2 svar till “Shark Night”

  1. Mnjae knappt ok men filmen hade sina stunder ska erkännas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: