Mega Shark vs. Mecha Shark

megash

Om du är ute efter en riktigt dålig haj-film, på riktigt, här har du den! Vi har dåliga special effekter, ingen humor, riktigt dåligt skådespeleri utan någon parodi och väldigt mycket smink!

Imdb:s beskrivning av handling: ” A new mega shark threatens to destroy humanity. The government creates an exact robotic copy of the shark, either equal to or greater than the original. Now they must fight to the death while people and whole cities get in the way.”

Robotkopian av hajen är rätt kul. Japp. Kul när den blir en tank också. Japp. That’s it folks. Det är allt kul som finns i denna film. Dåliga skådisar som inte gör någon parodi utan som försöker göra något seriöst av något så B att det blir C-film. Så ingen humor heller. Massa blondiner med massa smink och för mycket solbränna. Dem kunde ju åtminstone vara lite roligt dumma, men nej, inte det heller. Och de dåliga flashbacksen på tragiska snyfthistorier tog priset. Nej, detta är inte en bra haj-film, se den inte. Jag ber nästan om ursäkt för att jag tog upp den but it had to be said people. It had to be said! 😀 Hemskt! Hemskt från år 2014, så nya hemskheter alltså! Usch.

1 robothaj av 5

robo

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: