Snow Sharks (Avalanche sharks)

snow_sharks

Här är en betydligt roligare haj-film! Vi har dumma ungdomar, dumma vuxna, bikinitävlingar i snön, hajar i snön som dyker runt och mördar, en gubbe som kan bakgrundshistorien om snöhajarna och en dumkul humor-nivå!

Imdb: ”Avalanche Sharks tells the story of a bikini contest that turns into a horrifying affair when it is hit by a shark avalanche.”

B-film i sitt esse är detta. Hajar i snön som mördar, som resultat av mystiska händelser. En humor som är lagom dum och med glimten i ögat. Lite bröst att se på under tiden man skrattar är alltid fint, här funkar det! Skådisarna gör sitt jobb bra. Allt är dumt men roligt dumt 😀 Faktiskt bra specialeffekter, det ser bra ut på ett sånt dumkult sätt. Jag vet inte vad mer jag kan säga förutom: se den! Och ja summa summarum blir: Dumkul, men på ett fantastiskt sätt! 😀 Från 2013.

4 snöhajar av 5

AvalancheSharks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: