Stockholms Undergång

suu

För er som gillar zombies, katastrofer och monster i modern tid finns här en antologi med noveller från författargänget Fruktan men också en novell av svenska skräckförfattaren Anders Fager. Författarna är fast beslutna på att göra slut på Stockholm och dem gör det bra. Om du letar efter moderna, lättlästa skräcknoveller så hittar du det här. Jag hade själv lite svårt för det snabba tempot ( högt tempo hela tiden) då jag gillar mer uppåtstigande spänning med lugna mystiska partier och få höga toppar. Hade svårt att hänga med i alla svängarna. Men i stort en helt okej skräckantologi. Kul med mer svensk skräck, fortsätt så! Från 2014.

3 stockholmskatastrofer av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: