Gothic Lolita Psycho (Gosurori shokeinin)

Gothlol

Här är något för er som vill se en skräckfilm med gothic lolita-tema! Splatter, fluffiga gotiska kjolar och japansk humor i en kul mix!

Storyn av IMDB: ”Her beloved mother murdered by a vicious gang of assassins, young Yuki transforms herself into a gothic lolita killing machine, wielding a lethal umbrella that can blast, slice, and chop her enemies into oblivion.”

Mer japanskt splatter alltså! Här med gothic lolita-tema. Väldigt fint, tufft och snyggt. Läderfluff-outfit och coola vapen i form av eleganta volangbeklädda paraplyn. Tuffa damer och eleganta tuffa män. Humor. Lite snygga mordscener med det klassiska blodsprutet på det så har vi en bra asiatisk skräckis med humor och sötma utan bitter eftersmak. Några minus är en del gubbsjuka scener, svårt att komma ifrån då det ju kommer från japan och ja ni vet att det är mycket sånt där, och att många scener är alldeles för långa. Man kan inte stirra ut i intet i all evighet och ha världens längsta fiolspelande flashback. There is a timelimit! Eller när man går in i en strid eller går därifrån, longest walks ever! Och en del av mordscenerna dras det på något så otroligt. Men utöver det så är det en klart sevärd och söt film. Det finns också en del för damerna att se på, en elegant man mot slutet, bara nämner. Klart att samma människor bakom denna också gjort Machine Girl! MG hade bättre kvalité men denna har sin klara charm också.

Mycket splatter (utan att bli för äckligt), mycket gothic lolita-outfits, mycket humor och roliga fight-scener. Se den! Från 2010.

4 blodiga fluffkjolar av 5

gothic_psycho_02

gothic-and-lolita-psycho-still14

gl3

PGL2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: