Nurse

nurse

En blodig film om en psykopatisk seriemördande sjuksköterska följer här! Kul och snyggt men skådespelartalangen kunde varit bättre.

Handling enligt Imdb: ”By day, Abby Russell is a dedicated nurse, but by night, she lures cheating men to their brutal deaths and exposes them for who they really are.”

Denna fagra Paz de la Huerta som spelar huvudrollen Abby Russell är otroligt fin att se på men saknar skådespelartalang tyvärr. Det brister i hennes sätt att tala, hon talar långsamt, slarvigt och släpigt, som om hon vore mindre intelligent än vad hennes roll faktiskt ska vara. Det är synd för jag gillar ändå temat med kvinnlig seriemördare. Väldigt få filmer har det temat så det hade behövts gjorts så mycket bättre. De bästa scenerna är alltså när hon säger väldigt lite och gör desto mer. Men man hade hellre velat ha en kvinnlig Hannibal i huvudkaraktären, smart och kvicktänkt både i tal och beteende. Bra handling, snygg estetik men skådespelandet brister alltså. Ett plus i kanten får ju dock de fina sjuksköterskedräkterna! 😀 Se den för snyggheten, inte för handlingen. Från 2013.

Mycket blod, mycket mord, lite psykologi, mycket sjuksköterskor och halvkasst/halvbra skådespeleri.

3 blodiga skalpeller av 5

Nurse 3D

Nursepk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: