Happy Halloween alla!

zm

Happy Halloween på er alla goa! Glad Allhelgona och All Hallows Eve och allt vad det heter 🙂 Skräckens helg är här och det är dags att dra fram er läskigaste persona och gå ut och skrämmas! Eller göra som jag just nu, mysa hemma med pumpalyktor och skräckfilm! Minst lika gott 🙂 Jag har hittills sett två skräckfilmer och mer blir det idag och imorgon. Så stay tuned för massa recensioner och kuliga artiklar! 🙂 Förmodligen skrivs dem på söndag. Tills dess njut av denna ljuvliga halloween-helg då vi får vara extra skräckiga och komma undan med det 😉 Här en bild av mig som zombie från Dead Yourself-sidan av Walking Dead 🙂 Har visats förut men den passar ju så bra in på denna högtid så här är den igen!

Halloweenkramar till er alla från mig

/ Vicky Deaddoll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: