Död Snö 2

dod_sno_2

Hade väntat så länge på denna och äntligen såg jag den nu på Halloween! De galna norskarna har gjort det igen, nazizombierna är tillbaka, nu med mer motstånd dock: ryskt! 😀

Handling Imdb: ”If the worst day of your life consisted of accidentally killing your girlfriend with an axe, chain-sawing your own arm off, and watching in horror as your closest friends were devoured by a zombified Nazi battalion, you’d have to assume that things couldn’t get much worse. In Martin’s case, that was only the beginning.”

Zombier är inte alls mitt favoritmonster, varulvar är det bästa i min filmvärld. Dock finns det vissa guldkorn ändå. Och Död Snö-konceptet har vunnit över mig totalt! Så otroligt välgjorda zombiesminkningar och riktigt fyndig humor gör att det norska gänget vinner alla skräckfans hjärtan. Splatter i lagom mängd, snygga uniformer och svart humor i mängder har vi här. Bra recept på en go skräckis tycker jag. Att nazizombiesarna här krigar mot kommunistzombiesar är verkligen löjligt roligt! Blanda inte in politik i detta för det här är bara film och till för underhållning nu. Och gud så roligt det är! 😀 När sen Zombiesquad kommer in från USA blev det ännu roligare. I loved it from beginning to the brilliant end, en fullpoängare! Se denna underbart galna zombiefilm! Den sista kärleksscenen är riktigt kul i övrigt också 😀

4, 5 zombiebröl av 5

dods

dodsno2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: