Open Windows

ow

Så Elijah Wood har gjort en till ny skräckis, denna mer scifi-betonad, från 2014. I sammanfattning är det en okej film men vi går in på detaljer strax.

Först handling av Imdb: ”A jilted fan soon finds himself pulled into a deadly game of cat-and-mouse after he accepts the opportunity to spy on his favorite actress via his laptop.”

Elijah spelar här en typisk datanörd som är administratör till en skådis fanclub-sida. Han åtrår henne på håll och det räcker för honom. Men när han vinner en tävling om en middag med henne så blir han ju klart exalterad. Dock blir middagen inställd och han blir kontaktad av en mystisk man som låter honom spionera på skådespelerskan. Han gör misstaget att gå med på det och helvetet börjar.

Den här filmen tar många vändningar vilket är bra för det håller lite spänning uppe men inte tillräckligt. Elijah gör sin roll mycket bra som alltid. Sasha Grey är inte så lysande i sin roll dock. Hon ska spela bitchig men hon gör det på ett så ointresserat sätt att det blir så platt. Hon ger ingen glöd till sin roll. Tråkigt! Historien är i sig välplanerad och välskriven men den är långrandig större delen av filmen tills saker börjar hända desto mer på slutet. Dem tar för lång tid på sig att sätta action i rörelse att man hinner tröttna. Tråkigt! Jag hade hoppats på en bättre film här för jag gillar Mr Wood och hans senaste insats i Maniac. Men ja, hans braiga karaktärsgestaltning räcker inte för att bära upp den här filmen. Den förblir platt. Intressant historia, bra idé men Ms Grey och inaktivitet i filmen drar ner betyget tyvärr. Synd tycker jag. Dock tyckte jag om slutet. Så ett plus där.

2,5 dataspioner av 5

open-windows2

ow2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: