Life After Beth

life_after_beth

En hemskt söt zombiekomedi från 2014, en perfekt dejtfilm för er skräckfans till alla hjärtans dag!

Handling Imdb: ”A young man’s recently deceased girlfriend mysteriously returns from the dead, but he slowly realizes she is not the way he remembered her.”

Den börjar ledsamt med flickvännens begravning men sen blir det roligt rätt snabbt när Beth visar sig vara tillbaka från döden. En välbekant historia men med lite nya vinklingar. Bra spänningsmoment och roliga skratt. Jag gillar repliken:”Beth brought the stove, we’re going hiking!” Riktigt rolig scen där så håll utkik 😉 Zombie-temat börjar jag bli trött på, liksom vampyr-temat, men denna går ändå hem. Skådisarna Dane DeHaan (pojkvännen Zach) och Aubrey Plaza som Beth gör filmen med sina roliga rolltolkningar. Som Zachs bror ser vi också skådisen Matthew Gray Gubler, även känd som Dr Spencer Reid i serien Criminal Minds! 😀 Paul Reiser spelar Zachs far, kul för mig att se honom då jag alltid tyckt att han varit en så bra komiker på 90-talet bl.a. i serien Mad about you.

En oväntad sexscen på en lekplats var klart underhållande 😀 För att inte tala om alla söta kärleksförklaringar Zach ger Beth med varierande motreaktioner från henne 😀 De enda klagomålen jag kan ta upp är att emellanåt tar dem upp för mycket händelser och reaktioner i samma scen att det blir för rörigt och man får svårt att se nödvändigheten för det. Men i stort är det en ytterst underhållande skräckkomedi med mycket sötma och några stora skratt. Se den & ha en fin alla hjärtans lördag alla skräckälskare 🙂 ❤

4 zombiehjärtan av 5

LIFE AFTER BETH

DSC_0255.JPG

7 svar till “Life After Beth”

  1. Tack för tipset! (också lite trött på konceptet m zombier, förutom pärlan Walking Dead förstås!!!)
    Den här känns ändå som man vill kolla in! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: