What We Do in the Shadows

What_We_Do_in_the_Shadows

Ska du se en vampyrfilm i år, se den här! Komiken är hejdlös, ostoppbar magi! Det räckte nästan för mig att se Jemaine Clement i roll-listan från komediserien ”Flight of the conchords” och där visste jag att: japp, det här BLIR bra!!

Handling Imdb: ”Viago, Deacon, and Vladislav are vampires who are finding that modern life has them struggling with the mundane – like paying rent, keeping up with the chore wheel, trying to get into nightclubs, and overcoming flatmate conflicts.”

En skräckkomedi som filmas på ett dokumentärt sätt kan man säga att detta är. Filmen är även kallad en mockumentary. Och gud ja, en stor parodi på vampyr-konceptet är det indeed! Vladislav är riktigt skoj (Jemaine Clement) och Petyr, den uråldriga vampyren är fantastisk! Viago är nice med men min favorit är Deacon, han och Vladislav har en sådan star-quality att det är läskigt! 😀 Dem är några vampyrer som försöker anpassa sig till vardagen i modern tid. Dem startar ett litet band. Diskar. Lagar mat. Går ut på klubb och dansar. Råkar i luven på varandra. Dansar lite erotisk dans inför sina polare (??!! 😀 ). Och stöter på ett gäng varulvar ute i natten och det blir stor fight! Varulvsgänget är riktigt coola, väldigt bra varulvssmink, jag är glad att dem fick vara med en del iaf, men dem borde ha fått en egen liten film no doubt! 😀

Så verkligen, seriöst, en riktigt rolig skräckkomedi/mockumentary om ett gäng vampyrer och deras vardagsproblem, se den om du har ruskigt bra humor, då gillar du den garanterat! Enjoy! 😉 Från 2014.

5 Vladislavs av 5

petyr

www

wwww

wwdits

ww

what-we-do-in-the-shadows

4 svar till “What We Do in the Shadows”

  1. ojojoj..den har jag haft på min lista ända sedan jag läste om den första gången. Tack vare dig snäppade den just upp sig ett par pinnhål på den listan! Thanks! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: