Torment

tormposter

När man inte har en bra familj får man skaffa sig en, här med lite unika tillvägagångssätt, annorlunda livsstil och gosedjursmasker! 😀

Handling Imdb: ”Newlyweds Cory and Sarah Morgan take Cory’s 7-year-old son Liam up to the country for some much needed family time. When it appears as if Liam has run away, psychological suspense becomes straight-out horror, as Sarah and Cory must now confront a sadistic cult-like family who have been hiding in the house all along and have taken Liam for themselves. ”

Stjärnan från ”American Mary” Katharine Isabelle är tillbaka här igen, hon har verkligen hittat sin genre, och hon gör ett fint jobb. Inte lika bra som i ”American Mary” men bra. Övriga skådisar gör det också helt ok. Jag gillar twisten med att undergroundfamiljen gör masker av Liams gosedjurshuvud, det ger en extra krydda till en i övrigt halvbra skräckis. En bekant historia med lite nya vinklar men spänningen går lite upp och ner. Det håller inte. Dem bygger upp en spänning men det faller hela tiden. Dem lägger inte in tillräckligt mycket bakgrundshistoria för att storyn ska bli bra. Så mycket energi har lagts på hur coolt saker ska se ut och mindre på själva historien. Själva slutet är dock bättre än hela filmen. Faktiskt. Så det är lite slutet plus Katharine Isabelle som gör att den här filmen får ett okej betyg snarare än ett dåligt betyg. Men i stort så är det ingen toppenfilm. Men den ser bra ut i korta stunder.

Om du gillar gosedjur, sadism, udda familjer, har låga förväntningar och har väldigt lite filmutbud så kan den här funka. Kul idé men medelmåttigt utfört. Från 2013.

3 musöron av 5

tormen

pets

dgtcd

sdrgsd

cfcdvth

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: