Glad Påskhelg alla skräck-älskare!

IMG_2856

Glad Påskhelg alla skräck-älskare därute från mig och lilla påskharen! Tusen tack för att ni läser och kommenterar och skickar mig material att recensera! 🙂 Guld värt!! 🙂 Snart kommer det mer recensioner, det är dock väldigt lite ny skräckfilm just nu så jag inväntar lite inför nästa recension. Dock så är det också scifi-mässan i Gbg 11-12 april och där kommer jag vara och rota efter mer kvalitetsskräck i lådorna! Så om ni ser mig där, säg hej! 🙂

Kram och stay true to skräck! 🙂

2 svar till “Glad Påskhelg alla skräck-älskare!”

  1. Glad påsk och tackar för en fin blogg som kör min favoritgenre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: