HK: Forbidden Superhero

hk_forbidden_super_hero

”His father was a lawman. His mother was a bondagequeen. His destiny was to put knickers on his head and fight for justice.” Med den beskrivningen inleder vi denna recension av denna väldigt sjuka (be warned!! 😀 ) men otroligt roliga film 😀 En otroligt sjuk och underhållande parodi på superhjältegenren som jag bara kan kalla ett slags skräck-fetish-komedi-action-drama med superhjälte som tema! Håll i er!

Handling Imdb: ”High school student Kyosuke Shikijo (Ryohei Suzuki) is the most talented member of the school’s martial arts of the fist club. His late father was detective and Kyosuke share his father’s strong sense of justice. Kyosuke also has a secret. Kyosuke likes to wear female underwear and transforms himself into the alter ego ”Pervert Mask,” wearing female underwear and gaining superhuman powers. This unusual interest also comes from his parents, with his father a masochist and his mother a sadist. By chance, Kyosuke gets the underwear of female high school student Aiko Himeno’s (Fumika Shimizu). With her underwear, he gains various pervert techniques and attempts to protect Aiko from a dirty and heinous teacher (Ken Yasuda).”

Så när jag såg det här omslaget och läste på baksidan om filmen på Scifimässan tänkte jag: den här verkar för sjuk & rolig, jag måste ha den! 😀 När jag är på scifimässan vill jag införskaffa filmer som jag annars skulle få svårt att få tag i, rare films. Och detta var sannerligen en sällsynt sådan! Den är naturligtvis från Japan, the land of fetish och perversiteter! 😀 Here we go.

Hur folk kommer på sina historier är ett mysterium men detta med att uppfinna en superhjälte med trosor på huvudet som ger perversa superkrafter är det mest annorlunda jag nånsin sett och hört om! På ett klassisk japanskt sätt blandar filmen tvärt mellan jättedramatiska ögonblick och ytterst komiska stunder och det är otroligt underhållande. Det var längesen jag skrattade så hjärtligt högt kan jag ärligt säga! Riktigt underhållande förutom herr Pervert Mask himself är ledaren för denna ”Very Serious Association” som upprätthåller skolans regler och fightar mot Pervert Mask. Då har vi igen det här helt galna småsjungande dansandet där han går fram till fighten, tydligen hans sätt att peppa sig inför det 😀 Vid det här laget låg jag nästan på golvet av skratt bör nämnas 😛 Men kul är också en annan bad guy som har flätor och glasögon och är så apatisk att man tror att han ska somna! Ytterst underhållande är Pervert Masks mor dock som är en otroligt överdramatisk & överbeskyddande sadist, stora skratt utbrasts där med. Allra sötast är kärleksintresset Aiko. Men Pervert Mask har faktiskt en riktigt snygg kropp också om man kan bortse från allt annat sjukt 😉 Så atteeh, Pervert Mask joinar nog inte Avengers nån dag snart men lika underhållande är han för det 😀

Utöver sjukheten och perversiteten så är det faktiskt också en bra historia med väl uttänkta moment där allt faktiskt fungerar och dem får till och med in viktiga saker som att det är okej att vara annorlunda och var stolt över den du är med mera. 🙂 Så tummen upp till det!

Hejdlöst sjuk pervers humor i masstal och många underhållande lika sjuka karaktärer har vi här, inget för känsliga! 😀 Bara för dig som gillar udda/twisted/fetish-humor, Japan och superhjältar. Enjoy! 😉 Från 2013.

4 trosor av 5

Hentai-Kamen-Forbidden-Super-Hero

Hentai-Kamen

Hentai-Kamen-Goody-two-shoes

hk-forbidden-super-hero

hk-forbidden-superhero2

HK-Forbidden-Superhero

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: