Miss Meadows

mmcover

Äntligen en roll som passar Katie Holmes fröken-duktig-skådespel, här i en roll som en from lärare dagtid och vigilant som kammar gatorna rena från bad guys på fritiden 😀 Klart sevärd.

Handling Imdb: ”A story centered on a proper elementary school teacher who moonlights as a vigilante.”

Katie Holmes har äntligen hittat hem i en roll där hon kan använda sig av sin snobbiga fröken duktig-attityd; denna Miss Meadows som predikar vett & etikett, guds ord och rätt grammatik på ett så socialt obekvämligt sätt som möjligt. Hon är något så konstigt som en lärare som inte samarbetar bra med andra, bara om hon själv får leda. Hon får råd av sin mor att kamma rent gatorna från bad guys och följer råden, trots att hon inte alltid känner att det är rätt. Mitt i allt lärande och mördande så träffar hon en man, sheriffen i stan som spelas av James Badge Dale, och allt förändras. De delar samma märkliga värderingar och åsikter och trivs fint ihop. Måste dock kommentera att det var banne mig den mest obekväma sex-scenen jag sett nånsin då sheriffen och Meadows har sin första gång 😀 Och.. jag har ändå sett mycket 😀 Awkward upphöjt i två! Men underhållande.

Katie Holmes är lysande i sin roll. Även James Dale gör en god sheriff. Och övriga skådisar är bra med. Spännande och bra historia med mycket bakgrundsfakta som dyker upp bit för bit. Mycket psykologi finns att upptäcka här så är ni intresserade av gärningsmannaprofilering, vanlig psykologi och beteendevetenskap så har ni mycket att hämta här. Fifty shades of behaviour kan vi kalla det! 😉 Dessutom är det härligt käckt 50-talsmode på Miss Meadows olika kjoltyger, klänningar, hattar, handskar och väskor som livar upp den mentala problematiken 😀

Angående genre så skulle jag säga att det är en thriller med skräck-element. En kvinnlig version av ”Maniac” fast med en gladare framtoning och en mer moderiktig look! Mycket sevärd! 🙂 Från 2014.

4,5 blommiga klänningar av 5

mms2

mm3

missm

Miss_Meadows

meadows

Meadowsfeat

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: