The Eye

the-eye-13_poster

Jämte filmen Shutter (som också är en asiatisk produktion) så är också The Eye bland den bästa skräck som gjorts enligt mig. En blind flicka får en synsk flickas hornhinnor i en operation och börjar se saker ingen annan ser..

Handling Imdb: ”A blind girl gets a cornea transplant so that she would be able to see again. However, she got more than what she bargained for when she realized she could even see ghosts.”

När du vill se realistisk skräck om spöken, välj en asiatisk skräckfilm, då har du garanterat en fullspäckad skräckupplevelse i alla dess nyanser av scaryness. Detta får du i The Eye. Läskigt realistiska spöken kommer rakt emot dig som om de faktiskt fanns! Och som man skulle kunna tänka sig att spöken ser ut, man köper konceptet tack vare att det är så fasligt väl utfört. Dem flyter liksom fram men går ändå försiktigt och rör sig som en levande människa, enbart den flytande delen som avslöjar det spöklika. Och att dem ser något vanställda ut också då. Många bra teorier om hur spöken uppstår och hur man hjälper dem finnes här. Även fina historier om relationer och familjer och lite kärlek. Välskrivet manus, toppenbra skådisar och välgjorda specialeffekter. Den här filmen har allt man kan begära av en skräckfilm. Så se den, du blir inte besviken 🙂 Men be warned, you WILL be scared! 😉 Från 2002.

5 spöken av 5

elevator

gho

2100

6 svar till “The Eye”

  1. Minns att jag såg denna kort efter att den kom när asiatisk skräck var i ropet. Gillade den då, men har inte mycket minne av den som helhet. Under 2000-talet är många av de bättre skräckfilmerna från Asien.

  2. Mjae jag vart allt lite besviken – lite småseg men ett par bra och ruggiga scener hade den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: