The Wolf Gift – the graphic novel av Anne Rice & konst av Ashley Marie Witter

wolf

En underbart vacker varulvshistoria av allas vår bästa vampyrinna Anne Rice här med konst av Ashley Marie Witter och det är ljuvligt fint för er som gillar varulvar som jag 🙂

Handling SF-bokhandeln: ”When reporter Reuben Golding arrives at a secluded mansion at the request of the home’s mysterious female owner, he doesn’t expect this assignment will lead to him being inexplicably attacked – bitten by a beast shadowed in darkness. This single event prompts a terrifying but seductive transformation that both opens Reuben’s eyes to what was previously unseen and unknown, and leads to even more questions. Why was he given this wolf gift? Is its nature good or evil? And is he now all alone in this mysterious new world?”

En fin historia fylld av spänning, bakgrundshistoria, bibliotek, hemliga experiment, ursprungshistoria, förvandling och kärlek. Denna Reuben blir förvandlad till varulv och börjar höra röster långt bort och dofter av goda och onda människor. Han använder gåvan till att förgöra ondska. Han får hjälp att steg för steg upptäcka hur han blivit det han blivit och varifrån det kommer. Han är inte ensam heller, det finns dem med samma gåva som hjälper honom.

Grafiken är otroligt snyggt skuggad och detaljerad. Man ser varje hårstrå på varulvsomvandlingen. Även muskler, ansiktsuttryck och byggnader sticker ut fint här. Jag blir riktigt sugen på att läsa originalromanen av Anne Rice så den står på inköpslistan nu! Det är synd att så mycket text går bort i dessa grafiska romaner och det var väl det enda som var minuset med den här grafiska romanen, att mer text ville in men fick inte plats. Trots det så är det ändå en fyllig och välskriven historia med vacker konst som beskriver känslolivet, hatet & kärleken mellan alla dessa ljuva varelser. Och jag rekommenderar den varmt, varmt, varmt, läs den nu!! 🙂 Från 2014.

5 varulvstassar av 5

IMG_5395

IMG_5398

IMG_5400

wo

4 svar till “The Wolf Gift – the graphic novel av Anne Rice & konst av Ashley Marie Witter”

 1. Låter verkligen lite…udda!
  För en varulvsälskare som en annan låter det dock lite mysko att en varulv ska börja tänka och kämpa mot ondska och vara…”hjälte”!?!
  Varulven är ju liksom bara en best som inte gör skillnad på folk och folk…! En naturkraft liksom.

  MEN…även en varulv kanske ska få sin lilla del av positiv uppmärksamhet! 🙂

  Kul tips dock!

  • Ja men eller hur att det är udda 🙂 Jag gillade ju dock detta med hjälte-temat för det ger en uppfräschning till varulvsinriktningen 🙂 Nåt nytt med det gamla så att säga 🙂 Kul att det gillas, finns på sfbokhandeln! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: