Skräckoktober!

Exciting times för oss skräckfans! Med oktober kommer också hösten. De vackra färgerna i apelsinorange och blodrött sprider en rysande mys-känsla ända ut i dem skräckfyllda fingerspetsarna. Och vi ska vältra oss extra mycket i kvalitetsskräck, både gammalt och nytt, film & litteratur. Så att ni ska ha tillräckligt mycket tips inför mysiga inomhustider & främst av allt inför den stora högtiden Halloween! 🙂 Här kommer lite bilder av vad ni har att vänta denna fabulösa höstmånad 🙂 Lite teasers helt enkelt! 😉 Och givetvis blir det ännu mer än vad jag visar här 🙂

cat_people

companyofwolves

cthulhu

possession

huset

crimsonpeak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: