Mini-rapport om Scifi-mässan i Gbg 2 april-2016

sfmäss

Jag var där. Jag var Poison Ivy. Jag köpte 4 filmer. 😀

Utöver det så såg jag lite filmskådisar, coola cosplay-outfits och hängde med nära och kära. Mycket trevligt 🙂 Var inte där så lång tid då det var så otroligt mycket folk och jättelånga köer, tack J.J. Abrams, så tröttheten var total nästan direkt när man kom in.. Men en del filmer köptes och snart ska dem ses och recenseras! Livid är redan sedd och recenserad men ville ha den i samlingen då jag upplever den som en otroligt vacker skräckfilm där vitt möter svart på många nivåer 🙂

Inte många bilder hann tas men här är en bild på mig som Poison Ivy samt filmerna som inköptes 🙂

/ Vicky P. Ivy

pivy

IMG_8642

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: