The Hoarder

hoarder-poster

Skum skräck från 2015. En kvinna ska leta reda på en dagbok i pojkvännens förråd men omständigheter vill annat och en mördare håller henne fångad i det underjordiska förrådet. Kommer hon kunna fly eller blir hon fast?

Handling Imdb: ”A young woman enters an underground storage facility, where she soon finds herself trapped and stalked by a killer.

Spännande i början vid första scenen i förrådet med igenstämplad-mun-mannen. Men sedan går det utför. Tråkiga klyschiga karaktärer, trög dialog, dumma misstag, förvirrad handling med många hål och obesvarade frågor. Inget fungerar i den här filmen. Dock kan jag inte avslöja för mycket då det bara blir spoilers. Jag kan tycka att det som var intressant var vem som var mördaren/samlaren. Men det kommer inte fram varför denne samlar/mördar eller ens omständigheter kring exakt hur personen matar dem genom igenstämplade munnar. Något som kunde blivit en intressant psykologisk seriemördar-skräckis blev istället en hel katastrof vad gäller skådisar, handling och manus tyvärr. Allt jag kan säga är egentligen: se inte den här filmen, den är kass.. Men jag har utvecklat lite kring varför den är kass iaf så att ni kan få ett hum om hur jag menar. Om du vill se ett bra exempel på slasher-seriemördar-samlare, se ”The Collector”. Eller om du vill se bra psykologisk-seriemördarskräck, se ”Red Dragon”, ”När lammen tystnar” & ”Hannibal”. Vad du än gör, så har du bättre saker att se än just denna ”The Hoarder”, tro mig.

2 svaga samlare av 5

th

The_Hoarder_2015

mibar

snsh

The-Hoarder-2015-movie

2 svar till “The Hoarder”

  1. Skägget Says:

    Mischa Barton har varit med i ett gäng katastrofdåliga skräckisar de senaste fem-sex åren, The Hoarder är ännu en. 1 våp med rådjursögon av 5.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: