Ava’s Possessions

avaspossessionsDemon-skräckis från 2015. Ava har precis varit besatt av en demon, men är fri från den nu. Dock försöker den på många sätt att komma tillbaka plus att Ava febrilt försöker minnas allt som hänt under tiden hon varit besatt. Kommer hon att kunna förhindra demonens återkomst?

Handling Imdb: ”A young woman recovers from a demonic possession.

Filmen sägs vara en skräckkomedi men visar sig vara mer som en demonisk-skräck-pusseldeckare enligt mig. Men en bra sådan. Underhållande manus och fräsch ny vinkel på ett uttjatat tema: demonbesatthet. Ava ställs inför ett villkor för att slippa fängelsestraff som följd för sina onda demongärningar, hon måste gå med i SPA – Spirit Possession Anonymous som är en förening för dem som utsatts för demonbesatthet samt hur man kan undvika att bli besatt igen 😀 Underhållande koncept måste jag säga, just med tanke på deras regler och tester för att undvika att bli besatt igen. Där är komiken närvarande till viss del, plus på några andra ställen i filmen. Komiska situationer finns alltså men det är absolut ingen skräckkomedi. Dock en sevärd skräckfilm. Bra skådisar, då främst Ava, spelas av Louisa Krause, som spelar upp en trovärdig besatthet och intressant karaktär man bryr sig om. Komikern Dan Fogler syns i en kul biroll också, som Ava’s advokat 😀

Bra produktion, snygg layout, schysst soundtrack, kul manus och bra skådisar gör detta till en högst sevärd skräckis för dig som gillar demoner & stödgrupper 😀 Enjoy!

3,5 demoner av 5

avas-possession-

SPA

ava1

ava-t

scavpo

haz

AVA_

2 svar till “Ava’s Possessions”

  1. Denna ligger redan på den långa att se listan på skräckisar och ska ges en chans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: