Tales of Halloween

tohposter

Halloweenskräckis från 2015. En halloweennatt, tio historier som sakta vävs samman i den amerikanska förorten innehållandes slasher-killers, djävulskheter, mördarpumpor och aliens med mera mystiska saker…

Handling Imdb: ”Ten stories are woven together by their shared theme of Halloween night in an American suburb, where ghouls, imps, aliens and axe murderers appear for one night only to terrorize unsuspecting residents.

Jag vet, det är inte säsong för detta nu.. men låt oss strunta i det och hoppa tillbaka till halloween igen ok 😉 😀 Faktiskt en av de bättre skräckantologier jag sett som dessutom hade en rejäl portion humor i många av berättelserna. Och helt ok skådisar samt cool rekvisita och läcker scenografi. Blev glatt överraskad!

Det var några historier som stod ut lite extra! Djävulsgrannen Mr. Abbadon, spelas av Barry Bostwick, som går ut på ett diaboliskt trick ‘r’ treat-äventyr, hans personlighet och minspel är grymt roliga. He killed it! Slasher-killern som försöker döda en tjej i skogen men som blir avbruten av ett ufo och en trick’r’treating alien (??!!)! En söt liten alien dock 😀 Historien förvandlas där till en hel splatterfest som heter duga! Och den sista historien med mördarpumpor var så härligt old school att jag skrattade nästan hela tiden.. sann humor 😀 Så nog är det här en underbar film att se i halloween-tider, jag kan ju varmt rekommendera den. Satt och skrattade rätt ofta faktiskt. Ren och skär underhållning. Och monstersminket var i gammal stil, splatter á la oldstyle, som det ska vara.

En film för dig som älskar Halloween och svart humor 😉 *jag sitter inte alls här med mitt pumpkin-chai-thé och njuter av halloween-känslan, nej.. 😉 *

4 mördarpumpor av 5

tales-of-halloween

sweettooth_

sweettooth

dingdong_

tales-of-hallow

tales-of-halloween

tales-of-hallowee

tales-of-halloween-face

toh1

alien-from-tales-of-halloween

killerpumpkin

talesofhalloweenjackos

4 svar till “Tales of Halloween”

  1. Jodå helt ok – tipsar om antologifilmen Holidays (finns på netflix)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: