Don’t Kill It

Demonskräckis från 2016. En uråldrig demon terroriserar en by i Mississippi och demonjägaren Jebediah Woodley (Dolph Lundgren) är den enda som kan hjälpa i det här läget! Regel nr 1: döda den inte!

Handling Imdb: ”An ancient demon terrorizes a tiny Mississippi town.

Från ”Lägg inte på” till ”Döda den inte”! Inte-görandet är populärt just nu 😉 Allas vår egna svenska actionhjälte Dolph Lundgren är tillbaka och här som den starkast lysande stjärnan i denna fartfyllda lågbudget-rulle i skräck-anda och han gör det riktigt kul! 😀 Jo manuset är inte världsklass, men det är hyggligt med en del cool bakgrundshistoria och noggranna instruktioner. Nej, inte många kända skådisar förutom Dolph men alla gör sin del rätt bra kan jag säga, men ja Dolph är ju bäst! För er som gillar sexscener så finns det en rätt lång sekvens även med detta, en vild-ritt med cowboyhatt som accessoar 😀 Komiskt snyggt skulle jag kalla det 😀 Vilket också är en bra benämning på hela den här filmen, komiskt och snyggt 🙂 Och absolut, en del spänning och nice cgi kryddar upp historien då demonen gör sina hårresande upptåg. Gillar historien om Agent Evelyns ursprung och hennes märken på ryggen, en häftig detalj där! Så i stort en rätt lyckad och högst roande lågbudget-resa med Jebediah Woodley och hans kamp mot demonen i Mississippis mörka ställen! Blev glatt överraskad.

En film för dig som gillar demoner, action och Dolph Lundgren. Mycket sevärd!

3,5 Jebediahs av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: