God Jul goa skräckfans!

Ni får förlåta att jag inte skrivit så många recensioner i december men blivit förhindrad pga sjukdom, på bättringsvägen nu iaf och orkat skriva lite grann så håll till godo, mer recensioner kommer i januari! Tills dess vill jag återigen tacka er fina människor för att ni läser och stöttar mig i denna lilla independentskräckblogg ❤ 🙂 ❤

Denna december har redan klassiker som ”Rare exports”, ”A Christmas horror story”, ”Gremlins” plöjts och det blir lite nytt att se till jul, bl.a. ”Fatman” (2020) och ”Krampus” (2015) så invänta recension på dessa framöver 🙂

God Jul och Gott Nytt År till er fina skräckfans och keep watching those horrific horrorflicks as always, och håll er friska ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: