Spooktober-post

Hej goa skräckfans ❤

Jag kommer att posta lite mer sällan än jag lovat innan, varje dag hela oktober visar sig bli för mycket för mitt huvud och min ork 😦 Men jag tänker att runt 3 recensioner per vecka bör gå, så vi kör på detta 🙂 Nästa film att recensera blir en ny skräckis involverande seanser och studenter samt Halloween Kills, stay tuned 😀 Och tack för att ni läser och kommenterar, ni är guld 🙂 ❤

Mvh Vicky von Skräcknörd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: