Happy Halloween!

Happy Halloween alla skräckfans! ❤

Jag kommer fira Halloween både denna helg och nästa helg (hemma mest) och halloween-skräckfilmstittandet börjar idag så det kommer upp recension imorgon eller inatt. Jag får sällan tillfälle att klä ut/upp mig så jag bjuder här på min halloweenoutfit nr 1: broken doll Vicky! 😀 Ha en fin kväll alla och se något riktigt läskigt nu 😀

Mvh / broken scary dolly V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: