Happy Halloween/Samhain!

Happy Halloween och Blessed Samhain till alla! Jag firar hela veckan med full halloweendekor hemma och massa pumpa-thé och gottigt. Jag satt och gluttade några favoritavsnitt av serien ”A Discovery of Witches” igår som i övrigt är en riktigt fin serie, mer fantasy än skräck men fin. Jag hade en och annan skräckfilm jag sett många ggr i bakgrunden för att få den där spooky känslan man vill ha denna tiden på året. Jag tog också fram en speciell orakelkortlek som jag lade igår kväll och fick dessa fina kort.

Så jag går vidare i halloweenfirandet med nya insikter och myskänslor av att några löv ännu sitter kvar på träden, hoppas hösten håller i sig ett tag till. Recensioner kommer framöver på The Barbarian, Dahmer och The Watcher bl.a. Orken har inte riktigt funnits att sätta mig ner och skriva men ska bättra mig där. Tack för att ni läser, ni är alla guld värda och njut av denna halloween/samhain på alla sätt ni kan ❤ ❤ ❤ ❤

Mvh eder egna skräckrecensionsnördWitchyVicky

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: