Mask Maker

maskmaker

Handling: ”When a young deformed boy witnesses his mothers death, he comes back to take revenge on anyone who dares enter his property.”

En klassisk slasher-film. Bra mördare med intressanta metoder och tema. Dock alltför dumma ungdomar som man inte känner empati för. Så man håller lite på mördaren och lite på tjejen i huvudrollen då. Lite ”Texas Chainsaw Massacre” möter ”Friday the 13th” kan man säga. Men med mycket dummare ungdomar. And that´s pretty bad. Men ja helt ok historia , en ok vanlig skräckis. Michael Berrymans biroll hade man kunnat utvecklat lite för han verkade vara en intressant personlighet. Det hade kryddat upp filmen desto mer och gjort den till något mer eget. Det känns som ett hopkok av några andra filmer detta men värd att se en gång iaf, helt ok som sagt. Tycker dock lite synd om pojken som växte upp att bli denna Mask Makern, hans historia är sorglig och rätt jobbig. Så med mindre sorg och med mer Berryman så hade den kunnat bli en 3,5-4-poängare men i nuläget blir det en trea. Sevärd & helt ok. Från 2010.maskmakern

3 vårsolar av 5

2 svar till “Mask Maker”

  1. Gud vad jag håller med 😉
    /C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: