Big Ass Spider!

basc

Vi har här en ny scifi/skräck-komedi i sitt esse! Jag skrattade högt under nästan hela filmen! Det här var min humor 😀 Klockren!

Handling Imdb: ”A giant alien spider escapes from a military lab and rampage the city of Los Angeles. When a massive military strike fails, it is up to a team of scientists and one clever exterminator to kill the creature before the city is destroyed.”

Jag skummade runt nya filmer i skräck-genren och hittade denna mitt i allt och tänkte att: titeln är ju för rolig. Sen såg jag att Greg Grunberg hade huvudrollen som exterminator och att döma av det jag sett innan så är han en kul kille. Så där bestämde jag mig. jag ska se denna Big Ass Spider. Och återigen trotsa min spindelfobi. Jag skrattade genom nästan hela filmen, humorn är så enkel men ändå så bra, kanske just för att den är enkel! Greg Grunberg är klart stjärnan genom det hela, han bär upp filmen finfint. Och övriga roller görs bra också.

Tyckte det var kul att man faktiskt har en ordentlig handling här och historia och går igenom all bakgrundshistoria bit för bit och man gör det bra. Visst, spindeleffekterna är B men det är meningen, det funkar och blir riktigt skoj! 😀 Filmen är som en parodi på katastrof-filmer och gamla monster-filmer och man ser spår av t.ex. Arachnophobia, typiska haj-filmer, King Kong m.fl. Det är lika mycket scifi som skräck men allra mest komedi. I högform! Jag har inga större klagomål här faktiskt. Tyckte den var fenomenalt kul. Rekommenderas varmt till en dag då man behöver seriös uppmuntran 🙂 Från 2013.

4 gigantiska spindlar av 5

blsp

bass

 

spiderbig

basss

Big-Ass-Spider-Greg-Grunberg-Lombardo-Boyar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: