Tokyo Gore Police

Tokyogorepolice

Handling: En framtidsvärld där Tokyos poliskår har privatiserats och poliskårens främsta vapen: polisdottern Ruka bekämpar undre världens grymma mutanter.

Mer än så ska jag inte beskriva handlingen, vi kör på kortfattat här. Från 2008. Eihi Shiina gör en bra roll som Ruka. Hon är otroligt fin, som många japanska damer är,  och gör sin roll bra. Sen kommer vi till handlingen.. Som är en framtidsvision med mutanter som försöker besegra polisen. All good so far. Det är en splatterfilm, ok. Men splattret går liksom lite för långt för min smak, det blir för äckligt, för sjukt. Ok, ödlegap som underkropp, lite kul. Mutantöga på Ruka, lite coolt. Reklaminslag för olika vapen, lite skoj. Men resten.. är för sjukt! Denna våg av sjukheter måste ha börjat med Saw 2 och Hostel känns det som och så har hela världen hakat på med tortyrfilmvågen. Splatter har ju funnits ett tag men just denna form av tortyr känns rätt ny, ja en bit in i 2000-talet iaf. Om du vill ha något riktigt sjukt och äckligt så är denna en film för dig. Det finns fåtal fina bitar som när Ruka spöar skiten ur en antastare, den kan man relatera till och fina scener i övrigt när hon fightas men resten är för sjukt för min smak. Lite kul också när slavboten fightas med svärden som armar och ben, underhållning det. Men resten..

Mycket sjukt, mycket äckel, mycket splatter, lite fin japansk skönhet, lite coola vapen och fightscener och lite skratt får du här.

2 snöflingor av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: