Valdemar

And now for something completely different!

Så var vi inne på svensk skräckfilm nu helt plötsligt! Svensk indieskräck i sitt esse! Nämligen denna ”Valdemar” från 2017 av det glada gänget bakom Dark North Pictures. Och jag kan säga att visst det är inte den största budgeten man kan ha att göra film för, 5000 kr, men hujedamig vilket guldjobb de gjort med dem pengarna! Blodet är superbt gjort, riktigt hjärtrött med lysande egenskaper rent utav. Bra filmat, konstnärliga vinklar och roande skådespel speciellt från herr Erik Hansson (även regissör och många andra titlar i filmprojektet) som står ut med sina vilda berättaregenskaper samt Twizz Forsberg som festligt rå viking 😀 Och Valdemars monsterutseende är coolt, mer specifikt i vatten-scenerna just. Finns också ordentligt fräcka mord-scener kan jag säga. Det är mycket själ och hjärta i denna film och det finns inte en tråkig minut så ta tillfället i akt och se denna härliga svenska slasher-skräckfilm Valdemar. Högst sevärd! Jag börjar få upp hoppet om svensk skräck nu så please Dark North Pictures, gör mer film! 😀

Något för er som gillar svensk skräck, indiefilm, slashers och udda personligheter. I loved it! Se filmen i youtubeklippet här nedanför!

4 blodiga yxor av 5

Ett svar to “Valdemar”

  1. Christer Johansson Says:

    Väldigt bra och spännande, kommer att ha mardrömmar efter detta,
    Skådespeleriet var bra, Men efter detta slut blir man förundrad, vad händer i framtiden, vill ha uppföljare till denna fantastiska film, ser fram emot hur Erik och alla som medverkat i denna film ska fixa till det så vi får åtnjuta ännu en film.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.